Filluan regjistrimet në shkollën "Udha e shkronjave" për vitin mësimor 2018-2019


Na kontaktoni

Mesazhi juaj për ne

UDHA E SHKRONJAVE

355 692076068

Orari

Open today

09:00 – 17:00

Nga e Hëna në të Premte: 7:30 paradite - 4:30 mbasdite

E shtunë: Me raste është hapur

E dielë: Nëse lini takim më parë


tel: 0692076068 - arturshkurti@gmail.com -  info@udhaeshkronjave.edu.al 


ADRESA: rruga "Qemal Stafa", 124, Tiranë, Shqipëri (Albania)

"Udha e shkronjave" në 2 minuta

Intervistë në ABC News e drejtorit të shkollës Artur Shkurti

Regjistro emailin tënd

Regjistro e-mailin tënd për të marrë njoftime nga shkolla "Udha e shkronjave" lidhur me programet e reja, garat, olimpiadat, çmimet, kurset online, librat, artikuj me interes për aktualitetin e arsimit etj.

Na u bashko në listën e postimeve

Ji i pari që do të dëgjosh të rejat për mësimet, ngjarjet e veçanta, dhe regjistrimet në kurse.