E shtuna krijuese

 "E shtuna krijuese" mbledh çdo të shtunë nxënës të fillores për të realizuar katër programe të shkëlqyera të Kembrixhit: art-dizajn, muzikë, sport dhe aftësim digjital.  Në video shihni regjistrime nga dita e parë më 19 tetor 2020.