E shtuna krijuese - dita e parë

Më 19 tetor ne filluam me "Të shtunën krijuese" një ditë mësimore dhe argëtuese kushtuar moshave 5-11 vjeç për art-dizajn, muzikë, edukim fizik dhe aftësim digjital. Nxënësit që dëshirojnë mund të vinë ta ndjekin një ditë pa pagesë. Të na shkruajnë në Whatsapp në 0692076068.

"E shtuna krijuese" - dita e dytë

Programet e "Të shtunës krijuese" janë hartuar nga Cambridge Assessment International Education dhe për herë të parë zbatohen në të gjithë botën në shkollat e Kembrixhit. "Udha e shkronjave" ka qenë ndër shkollat e para në botë që i ka zbatuar. Nxënësit shprehen kaq të kënaqur lidhur me përvojën e tyre ditën e shtunë. 

E shtuna krijuese -dita katërt

Nxënësit ndahen në katër grupe sipas moshave dhe secila moshë ka programin e vet. Për shembull, në art-dizajn grupi i parë njihet me figurat dhe komenton paraqitjen e tyre në vepra të ndryshme të artit (të njohura botërisht). Grupi i dytë njihet me "story-board" që janë skica që tregojnë shkurtimisht një histori, grupi i tretë njihet me teknikën e pikëzimit dhe grupi i katërt me rrethin e ngjyrave. Muzika, sporti dhe aftësimi digjital gjithashtu shpjegojnë sipas grupeve. 

E SHTUNA KRIJUESE

Na kontaktoni

Shkruani diçkka

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Është më mirë të na takoni në shkollë!

Nga "E shtuna krijuese" mundet të zbulohen shumë mundësira për fëmijën tuaj.

UDHA E SHKRONJAVE

rruga Qemal Stafa, 124, Tiranë.

355 692076068

Hours

Open today

09:00 am – 05:00 pm