Lista e çmimeve për vitin 2019-2020

Politika e çmimeve të shkollës ndjek prirjen tonë për shkëlqim

Bota është në ndryshim të vazhdueshëm dhe ne duhet t'u përshtatemi këtyre ndryshimeve duke ndryshuar edhe vetë dhe shpejt që edukimi që japim të jetë sa më në përputhje me atë që do të presin nxënësit kur të dalin në jetë. KJO AFTËSI PËR T'U PËRSHTATUR NE NA KUSHTON SEPSE DUHET TË BRAKTISIM TË VJETRËN DHE TË ZËMË TË RENË. 


Shumica e zërave që përbëjnë kostot tona kanë një ndryshim në rritje: pagat e mësuesve u rritën nga qeveria me 7% dhe ne do të ndjekim këtë prirje me pagat tona, kostot e transportit vjet pasi filloi shkolla u rritën me 30% nga ajo që na u tha paraprakisht (ne i verifikuam çmimet e reja në tri kompani të tjera dhe rezultuan të rregullta, pra konform tregut), disa zëra të taksave të bashkisë, dhe disa zëra të qerasë ndryshuan, uljet e euros (meqë pagesat i kemi caktuar në euro) gjithashtu japin ndikimin e tyre, programet dhe kualifikimet ndërkombëtare për të cilat ne paguajmë kanë gjithmonë një rritje graduale nga viti në vit, investimet tona në rinovimin e kabineteve janë shumë afër për të ndodhur. trainimet që duhet të bëjnë mësuesit që t'i përshtaten cilësisë së veçantë që ka shkolla kushtojnë çdo vit e më shumë sa më shumë që shkëputemi nga shkollat e tjera, menaxhimi i shkollës gjithashtu bëhet problematik, investimi në sigurinë e nxënësve sa vjen e duhet rritur. 


Të gjitha këto ne duhet t'i bëjmë duke mbajtur një shkollë të vogël dhe duke patur një cilësi të madhe shërbimesh. 


image82

Lista e çmimeve të shkollësJemi shkolla ndërkombëtare me çmimet më të ulta

KURSET ONLINEAdd a footnote if this applies to your business

Lista e çmimeve për provimet


Add a footnote if this applies to your business

Our Partners

image83
image84
image85
image86
image87
image88

Subscribe

Regjistro emailin tënd për të marrë njoftime nga shkolla "Udha e shkronjave" lidhur me programet e reja, garat, olimpiadat, çmimet, kurset online, librat, artikuj me interes për aktualitetin e arsimit etj.